A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЗА ПІВ РОКУ НА ПОЛТАВЩИНІ НАКЛАЛИ АРЕШТ НА 525 ТОНН ПАЛЬНОГО ЗАГАЛЬНОЮ СУМОЮ 13 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Дата: 12.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 152

За пів року на Полтавщині наклали арешт на 525 тонн пального загальною сумою 13 мільйонів гривень

 

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков провів засідання міжвідомчої робочої групи щодо ліквідації нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами на території Полтавської області.

На нараді підбили підсумки діяльності за пів року. Кожен із представників залучених служб поінформував про результати проведеної роботи та виявлені проблеми.

За півроку здійснено 666 перевірок, фактично перевірили 378 об’єктів, враховуючи об’єкти з виробництва пального. Накладено арешт на 525 тонн пального загальною сумою 13 мільйонів гривень.

Основну увагу Євген Греков акцентував на питаннях  відпрацювання міні-НПЗ.

На підставі даних Нафтогазової асоціації України до перевірки в Полтавській області зазначено 8 міні-НПЗ. Представники відповідних структур доповіли по кожній.

Відповідні служби виявили низку порушень. Наприклад, за період функціонування робочої групи підрозділи ГУ ДПС перевірили 81 об’єкт та наклали штафи на 2,4 млн грн.

Євген Греков повідомив, що загальне підведення підсумків діяльності робочих груп щодо ліквідації нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами по всіх областях відбудеться найближчим часом в Кабміні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора