A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ІНТЕРНЕТ-СУБВЕНЦІЯ: ЯК РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЄКТ НА ПОЛТАВЩИНІ

Дата: 10.08.2021 17:01
Кількість переглядів: 245

Інтернет-субвенція: як реалізується проєкт на Полтавщині

 

Міністерство цифрової трансформації України успішно реалізує проєкт «Інтернет-субвенція», в якому беруть участь територіальні громади Полтавщини.

36 громад області, які подавали заявки для підключення швидкісного інтернету, вже отримали кошти та працюють над проведенням закупівель. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

«Першими тендерні закупівлі інтернет-субвенції розпочали Глобинська, Гребінківська, Лубенська, Пирятинська, Диканська, Кобеляцька, Машівська, Новоселівська та Полтавська територіальні громади. Нині активно працюємо над тим, аби найближчим часом розпочати тендерні закупівлі інші громади, які беруть участь у проєкті», – наголосив Ігор Панченко.

За його словами слідкувати за перебігом закупівель вашої громади можна за допомогою онлайн дашборду «Інтернет-субвенція: заплановані закупівлі» – https://bit.ly/2VIXwfO.

У межах проєкту Полтавщина отримає 40,5 млн грн субвенції на підключення швидкісного інтернету в 282 селах та 831 закладі соціальної інфраструктури, серед яких 98 шкіл, 86 дитсадків, 4 заклади позашкільної освіти, 211 будинків культури, 180 бібліотек, 221 ФАП, 8 лікарень, 2 поліцейські ділянки, 1 пожежна частина, 7 закладів Мінсоцполітики, 13 ЦНАПів та віддалених робочих місць для працівників центрів адмінпослуг.

«Важливо, що заклади, підключені за кошти субвенції, отримають безкоштовний швидкісний інтернет до кінця 2022 року», – додав CDTO Полтавщини.

Із переліком громад та сіл, які отримують субвенцію, можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3iqZb3c.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора