A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«МИ НЕ ЗАЛИШАЄМОСЯ ОСТОРОНЬ ПРОБЛЕМИ І ВИСТУПАЄМО МАЙДАНЧИКОМ ДЛЯ КООРДИНАЦІЇ ДІЙ. ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ 109 МІКРОРАЙОНУ М. ПОЛТАВИ ПОВИННО БУТИ ВІДНОВЛЕНЕ, - ОЛЕГ СИНЄГУБОВ

Дата: 09.08.2021 16:08
Кількість переглядів: 237

«Ми не залишаємося осторонь проблеми і виступаємо майданчиком для координації дій. Теплопостачання 109 мікрорайону м. Полтави повинно бути відновлене, - Олег Синєгубов

 

Питання щодо ситуації, яка склалася з теплопостачанням 109 мікрорайону м. Полтави обговорено сьогодні в ході апаратної наради у голови ОДА Олега Синєгубова.

 «Ми не залишаємося осторонь проблеми і виступаємо майданчиком для координації дій і надання допомоги органам місцевого самоврядування у вирішенні складної ситуації. Водночас основною скрипкою в цій роботі є Полтавська тергромада, яка відповідно до законодавства повинна забезпечити належне утримання й ефективну експлуатацію об’єктів ЖКГ, необхідний рівень та якість послуг населенню в цій сфері, – зазначив Олег Синєгубов. 

«Спільно з фахівцями нами напрацьовано дорожню карту. Для виправлення ситуації по-перше  потрібно завершити  процедуру внесення майна до статутного капіталу ТОВ «Полтаватепло», для того, щоб це товариство стало офіційним власником майна та мало змогу відновлювати свої потужності, по-друге – провести аудит заборгованості ТОВ «Полтаватепло», по-третє – вирішити питання щодо фінансування проектних робіт на встановлення нового котла», - зазначив заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков.

За словами заступника голови Полтавської тергромади Євгена Рички після проведеного засідання в ОДА щодо ситуації навколо теплопостачання 109 мікрорайону владою міста Полтави відпрацьовано чіткі заходи по виправленню ситуації.

«Найближчим часом ми обов'язково зберемось, щоб відмоніторити  подальшу ситуацію по 109 мікрорайону Полтави та надати допомогу. Надалі плануємо щотижнево збиратись з питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років», - підсумував очільник області Олег Синєгубов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора