A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВЕСЛУВАЛЬНИЦЯ ЛЮДМИЛА ЛУЗАН ІЗ ГОРІШНІХ ПЛАВНІВ ЗДОБУЛА ЩЕ ОДНУ ОЛІМПІЙСЬКУ МЕДАЛЬ

Дата: 07.08.2021 08:39
Кількість переглядів: 162

Веслувальниця Людмила Лузан із Горішніх Плавнів здобула ще одну олімпійську медаль

 

7 серпня веслувальниці  Людмила Лузан із Горішніх Плавнів та Анастасія Четверікова із Житомирщини стали віцечемпіонками Олімпійських ігор у змаганнях каное-двійок на дистанції 500 м.

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов привітав спортсменок.

«Браво! Веслувальниця Людмила Лузан із Горішніх Плавнів здобуває ще одну олімпійську медаль – «срібло» на дистанції 500 метрів у парі з Анастасією Четверіковою. Вітаємо!», – написав він у соцмережах.

У фінальному заїзді у каное-двійці дівчата поступилися лише чемпіонкам світу, представницям Китаю Сюй Шисяо і Сунь Меня. 

«Це командна робота. Ми один одному допомагаємо, адже робимо одну справу. Медаль – це неймовірне щастя і я дуже рада за нас з Настею. Ми так мріяли про Олімпіаду і стільки років до цього йшли. І ось ми в двійці найкращих. Це щось нереальне, не можу у це повірити. Дякуємо всім за підтримку» -  поділилася враженнями Людмила Лузан після отримання нагороди.

Людмила вихованиця клубу СК "Гірник", її особистий тренер  - Микола Мацапура, перший тренер - Сергій Батуманкоєв. Микола Мацапура  другу Олімпіаду поспіль приводить своїх вихованців на олімпійський п'єдестал (в 2016-му - бронзовими призерами стали Дмитро ЯНЧУК/ Тарас МІЩУК в каное-двійці, 1000).

Нагадаємо, що це друга медаль Людмили на Іграх-2020. В спринті вона стала бронзовою призеркою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора