A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ГОЛОВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕГ СИНЄГУБОВ ОТРИМАВ ПОДЯКУ ВІД КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ

Дата: 05.08.2021 16:20
Кількість переглядів: 179

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов отримав подяку від Кабінету Міністрів

 

Міністерство розвитку громад та територій 5 серпня провело урочисту церемонію вітання з нагоди Дня будівельника. Під час неї були вручені подяки від Прем’єр-міністра, Міністерства розвитку громад та територій, почесні грамоти та нагрудні знаки.

Подяку від Кабінету Міністрів напередодні свята отримав і голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Ця відзнака – заслуга та показник всієї нашої команди в області, районах і громадах. Це свідчення колосальних і консолідованих зусиль, які щодня докладають сотні людей. Кілометри збудованих і відремонтованих доріг, нові лікарні, амбулаторії, мости, школи та дитячі садочки – не ілюзія чи порожні обіцянки, а реальні об'єкти, які вже зараз можна бачити на Полтавщині, – розповів Олег Синєгубов після вручення. – Дякую Прем'єр-міністру Денису Шмигалю, міністру Олексію Чернишову за вагому підтримку нашої області й наших ініціатив, а також усій своїй команді».

Очільник Мінрегіону Олексій Чернишов привітав присутніх народних депутатів, голів обласних державних адміністрацій та представників професійної спільноти будівельників з прийдешнім Днем будівельника від Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

«Сотні локацій по всій країні на початку минулого року були тільки кресленнями, а сьогодні, завдяки вам, стали справжньою окрасою міст і громад. Кожен об’єкт, побудований вами – це нова сторінка майбутнього достатку, можливостей і розвитку», – наголосив Міністр Олексій Чернишов.

У межах заходу відбулася фотовиставка знакових регіональних об’єктів, побудованих минулого року. Кожна область самостійно визначала кращі будівельні об’єкти, а також учасників нагородження, які зробили значний внесок у розбудову України у межах Програми Президента «Велике будівництво». У 2020 році в країні було побудовано чи реконструйовано 114 шкіл, 100 дитячих садочків та 101 спортивний об’єкт, 15 із яких полтавські. Серед  об’єктів на виставці був Полтавський кардіоцентр.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора