A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

БРОНЗОВА МЕДАЛІСТКА ОЛІМПІАДИ ЛЮДМИЛА ЛУЗАН: «ПРИСВЯЧУЮ НАГОРОДУ МАМІ»

Дата: 05.08.2021 08:56
Кількість переглядів: 168

Бронзова медалістка Олімпіади Людмила Лузан: «Присвячую нагороду мамі»

 

На ХХХІІ Олімпійських іграх Україна отримала 12-ту нагороду. «Бронзу» здобула каноїстка Людмила Лузан, яка відкрила медальний рахунок для українських веслувальників в олімпійському Токіо.

«Здається, що я сплю - стільки років йшла до медалі. Дякую всім, хто підтримував, спасибі моїм тренерам. Це просто неймовірно, ми разом прийшли до цієї медалі, – сказала після нагородження спортсменка. – Я мріяла перемогти, але це мої перші Олімпійські ігри. Впевнена – на мене ще чекають золоті здобутки. Попереду моя коронна дистанція на 500 м у двійці. То ж не буду зупинятися та продовжу боротися разом з Анастасією Четверіковою. Присвячую нагороду мамі, вона мріяла, що я буду на Олімпіаді і візьму там медаль. Мамо, я це зробила!»

Привітав веслувальницю голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов:

«Це просто неймовірно: перейти зі спортивної гімнастики у веслування і піднятися до вершин! Вітаю Людмилу, її тренерів із нагородою і бажаю удачі в боротьбі за чергову олімпійську медаль у коронній для неї дистанції».

«Люда – велика молодчина та велика трудяга. Ще, звісно, є над чим працювати. Але це лише початок. Вітаю Івано-Франківську школу, Сергія Батомункоєва – першого наставника Людмили Лузан, полтавського тренера Миколу Мацапуру, Полтавщину та всю Україну з цим медальним здобутком, – прокоментував пресслужбі Національного олімпійського комітету України виступ своєї підопічної головний тренер української збірної, Олімпійський чемпіон Юрій Чебан.

 

Федерація каное України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора