A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЦЬОГО РОКУ ЗАВЕРШАТЬСЯ РОБОТИ НА СПОРУДЖЕННІ ДОРОГИ Н-31 ДНІПРО – ЦАРИЧАНКА – КОБЕЛЯКИ – РЕШЕТИЛІВКА В МЕЖАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 03.08.2021 09:56
Кількість переглядів: 147

Цього року завершаться роботи на спорудженні дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка в межах Полтавської області

 

Цього року за планами, затвердженими постановами Кабінету Міністрів України, на ремонтні роботи автомобільних доріг загального користування державного значення Полтавської області заплановано фінансування в обсязі 4,6 мільярда гривень. Про це на нараді в голови облдержадміністрації повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Іван Краповницький.

Це і будівництво та реконструкція, капітальний і поточний середній ремонти доріг. Уже виконано робіт на 2,6 мільярди гривень.

«Зокрема цього року закінчиться будівництво та реконструкція автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, – повідомив Іван Краповницький. – Це реальна задача, яку ставить уряд, підрядники теж готові завершити зведення дороги».

Із масштабних об’єктів, які тривають на Полтавщині, – реконструкція ділянок автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський; реконструкція металевого фермового прогону мосту через Сулу.

Також цього року буде повністю завершено капітальний ремонт мосту через р. Псел автодороги Р-42 Лубни – Миргород – Опішня у с. Баранівка.

До кінця серпня підрядники планують завершити й капітальний ремонт ділянок автодороги Р-11 Полтава – Красноград.

На нараді також обговорили питання будівництва вагових комплексів в області, як на місцевих, так і державних дорогах.

«На засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад повідомили, що розробляється законопроєкт щодо вагових комплексів. Їх можна буде встановлювати за кошти місцевих бюджетів, що дасть змогу частину штрафів відраховувати до місцевих бюджетів, – розповів Олег Синєгубов. – Так що органам місцевого самоврядування треба проектувати і планувати комплекси своїх дорогах».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора