A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ДО ОСЕНІ ПЛАНУЄМО ЗАВЕРШИТИ ОСНОВНІ РЕМОНТИ НА МІСЦЕВИХ ДОРОГАХ – ОЛЕГ СИНЕГУБОВ

Дата: 02.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 196

До осені плануємо завершити основні ремонти на місцевих дорогах – Олег Синегубов

 

Цього року на Полтавщині тривають ремонти на 13 місцевих доріг. "Основні ремонтні роботи – 89% – плануємо закінчити до осені, далі – ремонт мостів та завершення робіт з організації дорожнього руху", – зазначає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Він додає, що більша частина від усіх робіт, понад 80%, – це капітальний ремонт та реконструкція, що передбачають посилення основи дорожнього одягу та приведення до сучасних габаритів.

«Одним із найбільших об’єктів цього року є дорога Миргород – Велика Багачка – Поділ. Заплановано відремонтувати 11,1 км шляху. Вже завершено роботи з улаштування верхнього шару покриття на 7,1 км, виконання робіт – 75%. За два роки буде відремонтовано 20,9 км цієї дороги» – розповів директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан на апаратній нараді в голови Полтавської ОДА в понеділок, 2 серпня.

Також зокрема повідомив, що цього місяця повністю закінчать ремонт на дорозі Чорнухи – Лубни. Торік на її оновлення Полтавська ОДА залучила колосальні інвестиції державного банку, завдяки чому буде відремонтовано 34,7 км дороги та 4 мости. Зараз стан готовності – 82%.

Уже завершені роботи на таких об’єктах:

– поточний середній ремонт автодороги Шили – Надержинщина – Полтава (4,2 км). Всього за два роки відремонтовано 11,2 км;

– поточний середній ремонт дороги Мостовівщина – Великі Кринки–Глобине (4,2 км). Всього за три роки відремонтовано 17 км;

– поточний середній ремонт дороги /М-03/ – Машівка – Карлівка (3,5 км). . Всього за три роки відремонтовано 18 км;

– поточний середній ремонт дороги Гадяч – Опішня (3,757 км). За останні два роки відремонтовано 11,2 км.

Тривають роботи:

1. /Н-12/ – Мала Рублівка – Рунівщина – /М-03/;

2. Капремонт автомобільної дороги Гадяч – Миргород.

3. Капремонт автомобільної дороги Стасі – Гавронці.

4. Капремонт моста через р. Коломак поблизу с. Черкасівка.

5. Поточний середній ремонт траси М-03 Київ – Харків – Довжанський.

На двох цьогорічних об’єктах – Диканька – Решетилівка та Кременчук – Власівка – роботи розпочнуться згодом. А реконструкція ділянки автодороги Кременчук – Манжелія розпочнеться в серпні. Це перша місцева бетонна автомобільна дорога в напрямку до нафтопереробного заводу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора