A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

4-5 ВЕРЕСНЯ В ПОЛТАВІ ВІДБУДЕТЬСЯ «POLTAVA NOVA POSHTA HALF MARAFHON»

Дата: 02.08.2021 09:04
Кількість переглядів: 183

4-5 вересня в Полтаві відбудеться «Poltava Nova poshta Half Marafhon»

 

Після річної перерви масштабні бігові змагання повертаються до Полтави. 4 та 5 вересня заплановано проведення міжнародного спортивно-масового легкоатлетичного заходу Напівмарафон Нова пошта, у якому прогнозовано візьмуть участь близько 5000 учасників. 500 дітей пробіжать свої перші дистанції.

Оскільки траса напівмарафону була сертифікована міжнародним сертифікатом AIMS та сам захід був включений до європейського календаря пробігів, участь у ньому також візьмуть елітні спортсмени з Кенії, Ефіопії та Голандії.

Як повідомляють організатори заходу, 4 вересня – день видачі стартових пакетів, 5 вересня – основні дистанції 21 км, 10 км, 5 км і безкоштовні соціальні дистанції 1 км та дитячі забіги на 500 і 100 м. Безкоштовна участь також передбачена учасникам 60+, з особливими потребами, ветеранам АТО. Місце старту – площа біля Полтавської обласної державної адміністрації.

«Вересень – ідеальний місяць для бігу, адже дерева ще зелені, а місто Полтава – це взагалі зелена територія, сповнена краси і затишку! Саме тут проходить наш другий старт, на який ми з нетерпінням чекаємо на тебе! Долучайся та ставай частиною бігової спільноти», – йдеться у повідомленні організаторів.

Марафонці змагатимуться не тільки в абсолюті, а і у вікових категоріях. Призерів нагородять цінними грошовими призами. Організатори зазначають, що усі фінішери «Poltava Nova poshta Half Marafhon», естафет та 10 км і діти отримають пам’ятну медаль.

Деталі та реєстрація на сайті https://timer.newrun.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора