A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Pfizer, CoronaVac, Moderna – громадяни самі обирають, якою вакциною отримати щеплення від COVID-19

Дата: 30.07.2021 13:27
Кількість переглядів: 174

Pfizer, CoronaVac, Moderna – громадяни самі обирають, якою вакциною отримати щеплення від COVID-19

Pfizer, CoronaVac,AstraZeneca,Moderna - такі вакцини пропонують охочим щепитися від коронавірусної інфекції в Полтавському районі. Після заповнення відповідної анкети громадяни самі обирають вид вакцини та отримують щеплення. Медичний представник повідомляє дату ІІ дози вакцинації та вказує якою вакциною зроблено щеплення І дози.

До пунктів вакцинації району попередньо записуватися необов’язково. Достатньо мати з собою паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код. Перед щепленням необхідно заповнити згоду безпосередньо вцентрі вакцинації.

Після отримання вакцини дехто може відчувати побічні реакції. Вони є нормальними й минають за кілька годин чи днів після вакцинації. Після введення вакцини організм певним чином формує імунну відповідь, яка захистить від важкого перебігу та ускладнень від хвороби.

Після вакцинації пацієнт має залишатися у місці проведення вакцинації для спостереження принаймні протягом 30 хвилин на випадок виникнення алергічної реакції.

На сьогодні вакцинація залишається основним захистом населення району від коронавірусної інфекції. Головне завдання – не послабляти темпів вакцинальної капманії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора