A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПІДСУМКИ РОБОТИ ПЕНСІЙНОЇ ГАЛУЗІ ПОЛТАВЩИНИ ЗА ПІВРІЧЧЯ РОЗГЛЯНУЛИ НА КОЛЕГІЇ

Дата: 30.07.2021 11:27
Кількість переглядів: 208

Підсумки роботи пенсійної галузі Полтавщини за півріччя розглянули на колегії

 

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області 29 липня підбили підсумки роботи галузі протягом півріччя. Крім основного, учасники колегії розглянули ще два робочих питання - про результати діяльності з внутрішнього аудиту та про стан розвитку сучасних інформаційних технологій в Головному управлінні.

Аналіз нашої роботи за півріччя свідчить про доволі успішні результати, - зауважив начальник Головного управління Володимир Тараторін. - Пенсійний фонд України здійснює оцінку результативності діяльності територіальних управлінь Фонду за 31 показником, по багатьох з цих показників Полтавщина у числі лідерів, а за сумою балів посіла 7 місце.

На колегії зазначалося, що протягом півріччя в області забезпечено стабільне фінансування і виплата пенсій майже 418 тис. громадян на загальну суму 9,4 млрд грн, вчасно та якісно проведені сім масових перерахунків пенсій.

У результаті проведених перерахунків розмір середньої пенсійної виплати на Полтавщині за півроку збільшився на 266 грн і на 1 липня 2021 року склав 3599 грн.

Щодо розмірів пенсійних виплат, то найбільша частка – 44% пенсіонерів регіону – одержують від 2001 грн до 3000 грн; 21% пенсіонерів одержують від 3001 грн до 4000 грн; пенсію у розмірі прожиткового мінімуму 1854 грн одержують 9% пенсіонерів.

Керівники профільних підрозділів у своїх виступах говорили, що у пенсійній галузі успішно впроваджуються сучасні інформаційні технології та електронні сервіси, здійснюється наповнення та підтримка в актуальному стані Реєстру застрахованих осіб, в якому накопичуються дані про всіх громадян, що сплачують єдиний соціальний внесок, впроваджуються єдині стандарти обслуговування громадян у приміщеннях сервісних центрів.

Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора