A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ НА ФІНАНСУВАННЯ У 2022 РОЦІ ЗА РАХУНОК КОШТІВ ДФРР ДОПУЩЕНІ 24 ПРОЄКТИ

Дата: 30.07.2021 08:48
Кількість переглядів: 176

Для участі у конкурсному відборі на фінансування у 2022 році за рахунок коштів ДФРР допущені 24 проєкти

 

29 липня відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2022 році.

Перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін повідомив, що на наступний рік надійшло багато цікавих пропозицій від громад.

«Ми гарно відпрацювали, на відбір надійшло достатньо цікавих ідей, вони відповідають Стратегії розвитку регіону до 2027 року і мають забезпечити сталий розвиток області, – розповів Дмитро Лунін. – Найближчим часом треба оцінити всі проєкти і надати своє бачення громадам».

15 червня завершено прийом заявок на конкурсний відбір проєктів, що можуть фінансуватися за кошти ДФРР у 2022 році. На відбір було подано 45 пропозицій, повідомила заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Олена Онупко.

«Серед 45 проєктів 21 не відповідає постанові КМУ №196 в новій редакції, – розповіла Олена Онупко. – Зокрема це стосується проєктів, які не є комплексними, не мають проєктно-кошторисної документації (або вона зроблена давно - до 2019 року) та не відповідають технічному завданню конкурсу».

Тому питання не допуску 21 проєкту до оцінювання було винесено на голосування членів регіональної комісії.

Таким чином до розгляду допущені 24 проєкти, подані для участі у конкурсному відборі на фінансування у 2022 році за рахунок коштів ДФРР. Решті заявників у встановленому порядку буде повідомлено про невідповідність заявок нормам чинного законодавства та недопущення проектів до оцінювання.

Члени регіональної комісії розглядатимуть проєкти 3 групами, кожна – по 8 проєктів. Переліки пропозицій, реєстраційні картки та фото для розгляду надіслані членам регіональної комісії.

Оцінювання проведуть у найкоротші терміни і на наступному засіданні обговорять.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора