A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Вакцинація від COVID-19 доступна всім охочим

Дата: 23.07.2021 15:51
Кількість переглядів: 254

В Україні та Полавському районі зокрема стартував п’ятий етап вакцинації. В район надійшла нова вакцина Moderna яку надав уряд США через глобальний фонд COVAX. Це означає, що вакцинуватись можуть всіохочі віком від 18 років.

Для цього потрібно прийти до центру вакцинації з паспортом, декларацією з сімейним лікарем або ідентифікаційним кодом. Особу занесуть до електронної бази, щоб у майбутньому вона отримала так званий «ковідний паспорт».

Всі пункти та мобільні бригади по вакцинації населення офіційно працюватимуть 7 днів на тиждень. У вихіднідні, 24 та 25 липня, у місті Полтава працюватиме пересувний комплекс для вакцинації.

Бригада у складі сімейного лікаря та двох медичних сестер щеплюватимутьусіх охочих із 8:00 до 13:00. Комплекс знаходитиметься на вулиці Новий базар, між речовим та продуктовим ринками.У понеділок, 26 липня пересувний комплекс вакцинації щеплюватиме охочих на Театральній площі перед театром.

Також організовано проведення щеплень 24 липня двома мобільними бригадами КП «Полтавський РКЦ ПМСД»Терешківської сільської ради за адесою: місто Полтава, вулиця Шевченка, 5 (приміщення Полтавської РДА) з 9-00 до 12-00 години.

Планується вакцинувати колективи підприємств району які виявили бажання це зробити.

Першочергове завдання – охопити щепленням максимум населення району з метою мінімізації наслідків корона вірусної інфекції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора