A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Вакцинація в громадах Полтавського району

Дата: 22.07.2021 14:49
Кількість переглядів: 185

Вакцинація в громадах Полтавського району

 

Під час відвідання пунктів щеплень Ново-Санжарської грмади керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, державного рівня пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19, на території Полтавського району Дмитро Задворкін, заступник голови районної державної адміністрації Олександр Солодовник провели зустріч з головою Новосанжарської територіальної громади Геннадієм Супруном та головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Новосанжарський центр первинної медико-санітарної допомоги Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області» Олегом Яковенко.

У центрі ПМСД був оглянутий пункт вакцинації, який працює відповідно до вимог МОЗу. Як відмітив перший заступник голови Полтавської райдержадміністрації Дмитро Задворкін, всі пункти вакцинації від COVID-19 Полтавського району забезпечені холодильним обладнанням, медичним інструментарієм і засобами індивідуального захисту медперсоналу.

Начальник Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Вадим Віннік перевірив роботу медичного персоналу згідно з Дорожньою картою з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні. Медпрацівники кабінетів вакцинації пройшли спеціальну підготовку і володіють правилами організації і технікою проведення щеплень проти COVID-19, а також навичками надання невідкладної допомоги.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора