A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Вакцинація - убезпечення себе та своїх рідних від коронавірусної інфекції

Дата: 20.07.2021 14:08
Кількість переглядів: 247

Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задворкін та начальник відділу оборонної роботи та цивільного захисту Вадим Віннік провели зустріч з керівниками Чутівської селищної територіальної громади.

Відвідали  медичні заклади та пункти вакцинаціїї. Метапоїздки – посилення роботи з імунізації населеннявід COVID-19 на території Полтавського району.

Мобільною бригадою Чутівського ПМСД за весь період вакцинації було проведено щеплення жителів громади з виїздом за адресами проживання, в тому числі 40 щеплень представникаммаломобільних груп населення Чутівської та Скороходівської ТГ.

         Основне завдання на сьогоднішній день – не послабляти темпів вакцинальноїкапманії. Всі охочі жителі територіальних громад мають можливість провакцинуватись в найближчих пунктах щеплення або мобільними бригадами.

         Для прискорення процесу вакцинації роботу з імунізації населення медики територіальних громад продовжуватимуть і надалі.

 

Здійснення цих заходів залишається на постійному контролі особисто у голови Полтавської райдержадміністрації ДМИТРА РОМАНОВА.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора