A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ПОЛТАВІ ПРОВЕЛИ ЕКСКУРСІЮ БУДІВЛЕЮ ПІДПРИЄМСТВА «ПОЛТАВАДІПРОМ’ЯСОМОЛПРОМ», ЯКЕ У МЕЖАХ ПРИВАТИЗАЦІЇ ВИСТАВЛЕНЕ НА АУКЦІОН

Дата: 19.07.2021 15:01
Кількість переглядів: 205

У Полтаві провели екскурсію будівлею підприємства «Полтавадіпром’ясомолпром», яке у межах приватизації виставлене на аукціон

 

23 липня відбудеться аукціон із продажу єдиного майнового комплексу ДП «Державний інститут по проектуванню підприємств м’ясної та молочної промисловості «Полтавадіпром’ясомолпром». Це один із об’єктів малої приватизації на Полтавщині. У його складі будівля, автомобіль і близько 900 одиниць обладнання.

Щоб підвищити зацікавленість потенційних інвесторів для представників бізнесу, Асоціації платників податків організували ознайомлювальну екскурсію.

«Проводимо зустріч із метою підвищення прозорості процесів приватизації, розширення кола осіб, зацікавлених у приватизації зокрема й цього об’єкта. Наша стратегічна ціль – залучення інвестицій та інвесторів у регіон. Це призведе до додаткових надходжень у бюджет, створення нових робочих місць», – зазначив в.о. начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях Олександр Коваленко.

Начальник відділу приватизації та корпоративного управління Регіонального відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях Ірина Шевчук поінформувала, що будівля у складі єдиного майнового комплексу зведена 1953 року. Загальна площа об’єкта – 2427,3 м2. Саме підприємство й нині здійснює діяльність, працюють чотири особи. Кілька кабінетів функціонують. Повністю будівля не використовується, тільки частина – там орендують близько 200 м2 для закладу харчування. З 2015 року в будівлі відключене опалення. Вона потребує капітального ремонту. Не є пам’яткою архітектури.

Учасники екскурсії оглянули перший і другий поверхи приміщення та подвір’я. Т.в.о. директора ДП «Полтавадіпром’ясомолпром» Ігор Шапран розповів, що до 1972 року в будівлі був молокозавод. Із 1972-го працював проєктний інститут державного значення з проєктування заводів із виробництва твердих сирів.

«Із 2001-го підприємство перейменували в «Полтавадіпром’ясомолпром». Спеціалізація лишилася, проте у зв’язку з вимогою часу сфери проєктування розширилися – нині проєктуємо об’єкти житлового, промислового й медичного значення. Наступного року інституту було б 50 років», – сказав Ігор Шапран.

ДП «Полтавадіпром’ясомолпром розташоване у Полтаві, на вул. Сапіго, 1.

Стартова ціна – 18 211 742,56 грн.

Прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 22 липня 2021 року.

Детальна інформація про об’єкт на сайті privatization.gov.ua:

https://bit.ly/3ianQqY.

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватися на будь-якому із підключених до системи Прозорро.Продажі майданчиків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора