A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ПОЛТАВЩИНІ АКТИВНО РЕАЛІЗУЮТЬ ПРОЄКТИ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Дата: 19.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 181

На Полтавщині активно реалізують проєкти «Великого будівництва»

 

19 липня під час апаратної наради голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов розповів про хід реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у регіоні.

«Наразі триває фаза випробування кременчуцького мосту. Будівництво ще не ведеться. В залежності від геодезії та геології проводиться випробування опор мосту та корегування проєкту. Минулого тижня на баржах із Туреччини вийшла велика кількість обладнання, яке очікуємо в Кременчуці за місяць-півтора», – наголосив Олег Синєгубов.

За його словами, минулого тижня у Полтаві, у сквері пам’яті Героїв України, встановили 50-метровий флагшток на місці майбутнього найбільшого державного стяга в області. На черзі завершення робіт із благоустрою, встановлення лав, оновлення зелених насаджень у сквері, влаштування освітлення, ремонт огороджувальних конструкцій. Урочисте підняття стяга на новому флагштоці відбудеться до Дня Державного Прапора України.

«Цього року маємо завершити будівництво спортивно-видовищного комплексу по вулиці Юрченка в Полтаві. Для цього отримали субвенцію в розмірі 105 мільйонів гривень», – зауважив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, минулого тижня у басейні почали випробувати гідроізоляцію 50-метрової чаші. Незабаром проведуть випробування 25- метрового басейну.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора