A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Здійснення контролю за умовами проживання

Дата: 16.07.2021 13:21
Кількість переглядів: 203

Одним із напрямів роботи служби у справах дітей райдержадміністраціії є здійснення контролю за умовами проживання, перебування в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.                                                                            

          Так, 15.07.2021 р. начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Петренко Я.,  начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Гажою П., спеціалістом служби виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Ведмідь Л. з метою обстеження умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, здійснено виїзд у с. Ряське Полтавського району в дитячий будинок сімейного типу Яроша С.В., Ярош О.М.

         Під час здійснення виїзду встановлено, що в родині проживає та виховується 6 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. У ході спілкування з батьками-вихователями з’ясовано, що вони мають бажання довлаштувати в родину ще 1 дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.

          Питання доцільності довлаштування дитини в родину Ярош С.В., Ярош О.М. буде розглянуто на комісії із захисту прав дитини при райдержадміністрації наприкінці поточного місяця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора