A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ПОЛТАВІ ВСТАНОВИЛИ ОПОРИ ДЛЯ НАЙБІЛЬШОГО ПРАПОРА В ОБЛАСТІ

Дата: 12.07.2021 14:56
Кількість переглядів: 165

У Полтаві встановили опори для найбільшого прапора в області

 

В обласному центрі, у сквері пам’яті Героїв України, активно тривають роботи зі встановлення державного стяга. Прапор розмістять на 50-метровому флагштоку, а полотнище буде розміром 12 на 8 метрів. Оновлюють і територію навколо.

Нині вже встановили 12-метрові опори та підготували фундамент до монтажу прапора. Для того щоб бетон зміцнів, потрібно, аби він вистоявся. За тиждень почнуть монтувати флагшток.

Хід робіт оглянув голова облдержадміністрації Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін.

«За ініціативи Полтавської обласної державної адміністрації в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на цьому місці з’явиться 50-метровий національний прапор, який уособлює велич та мудрість українського народу, – сказав Олег Синєгубов. –  Темпи будівництва ведуться активно, що приємно вражає. Часу до відкриття залишається не так багато. Презентувати проєкт  маємо 23 серпня – у День Прапора».

Очільник області також наголосив, що  на площі встановлюють не лише найбільший стяг в області, а й упорядковують прилеглу територію. Цей парк стане осередком відпочинку не лише для полтавців, а й гостей міста.

Як розповів головний підрядник Рустам Ахмізянов, нині укладають електричні кабелі, роблять фундаменти під стовпи та кладуть плитку. Відзавтра почнуть укладати плитку по периметру.

За тиждень будуть монтувати флагшток.

На будівництві працює бригада з 8 робітників, щоденно по 12 годин. Завершити роботи планують до 20 серпня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора