A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Святкування 400-річча міста Кобеляки

Дата: 30.06.2021 14:55
Кількість переглядів: 183

Свято відбулося 26 червня. Для жителі міста, гостей – це та подія, коли, напевно, кожен відчув себе частиною єдиної родини, якій стало дорогим та рідним місто, його вулиці, будівлі, сквери, парки…

Відділ культури, туризму, молоді та спорту міської ради підготував дві концертно-розважальні програми, спортивні змагання з різних видів спорту. Ці заходи були насиченими та цікавими, як для малечі, так і дорослих жителів Кобеляцької  громади.

Святкування Дня міста Кобеляки стало гарним приводом зібрати всіх велосипедистів та проїхатись вулицями нашого мальовничого населеного пункту. У нинішньому році взяли участь більше п’ятдесяти велосипедистів. Найстаршому учаснику велозабігу було понад сімдесят років, а найменшому – сім. Участь у ньому взяли гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості, опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 1», досвідчені велосипедисти і просто любителі. Велозабіг був проведений із дотриманням норм техніки безпеки. Учасникам був організований супровід автомобілів патрульної служби поліції та екстреної медичної допомоги.

У парку «Центральний» проходили змагання зі стрітболу та міні-футболу, в яких взяли участь шість та, відповідно, чотири команди. Паралельно в цьому ж парку змагалися юні любителі армспорту.  

Тепла атмосфера, щирі вітання  створили гарний настрій для всих присутніх.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора