A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

З Днем державної служби України!

Дата: 23.06.2021 08:02
Кількість переглядів: 222

Шановні державні службовці !

Щиро вітаєю вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Довіра до влади починається з державного службовця! Саме тому основними цілями і завданнями державної служби  є створення умов для розвитку відкритого громадянського суспільства, захист прав та свобод людини і громадянина, а також забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів державної влади відповідно до їх завдань та повноважень.

Сьогодні  державна служба України  знаходиться в процесі реформування, головна мета якого становлення  ефективної, стабільної системи державного управління та підвищення авторитету державного службовця.  Реалізації стратегії реформування системи державної служби – відповідальна  місія, що потребує високого рівня   професіоналізму та сумлінного виконання своїх службових обов`язків.

Нехай Ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаємо Вам терпіння та витримки у всіх життєвих випробуваннях, міцного здоров`я, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального професійного обов’язку!

 

З повагою, голова райдержадміністрації                           Дмитро Романов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора