A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Відкриття Центру надання адміністративних послуг

Дата: 18.06.2021 16:10
Кількість переглядів: 331

Голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро Романов взяв участь в урочистому відкриття новозбудованого Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Новосанжарській селищній територіальній громаді.

Надійними партнерами по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Селищна рада отримала значну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій, в партнерстві громади та експертів було створено належний ЦНАП з територіальними підрозділами в Малій Перещепині і Руденківці та віддаленими робочими місцями у Великому Кобелячку і Старих Санжарах. Від сьогодні він починає свою роботу, головною метою якого є надання доступних та якісних адміністративних послуг.

Завдяки співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» ми пройшли великий шлях по створенню системи надання адміністративних послуг та появі у громаді новенького Центру.

Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника громади Геннадія Супруна. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні мешканці громади змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. На церемонію відкриття завітали заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська, генеральний директор Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування та територіальної організації влади Міністерства розвитку громад Сергій Шаршов, директор Програми «U-LEAD з Європою» від Sida Сусанна Делланс, голова обласної ради Олександр Біленкий, тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління інфраструктури та цифрової трансформації обласної державної адміністрації Сергій Марчишинець, голова районної ради Михайло Кононенко та народний депутат Костянтин Касай.

Працівники ЦНАПу пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» ЦНАП отримав технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі.

Центр надання адміністративних послуг селищної ради створений з метою комплексного удосконалення системи надання таких послуг. Основні завдання центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора