A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Вітання голови райдержадміністрації з Днем медичного працівника!

Дата: 18.06.2021 14:25
Кількість переглядів: 391

Дорогі медичні працівники, ветерани охорони здоров`я! 

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

     Це свято разом з Вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у Ваш талант, вміння, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

 

     Медики – як янголи – охоронці, які починають піклуватися про людину ще до її появи на світ, зустрічають кожного з нас і супроводжують протягом усього життя, від першого до останнього подиху. Ваша щоденна праця, знання і досвід, людяність, порядність та душевна чуйність дозволяють жити і розвиватися нашому суспільству, реалізувати себе кожній людині, забезпечують збереження людського потенціалу нашої держави.

 

     Незважаючи на всі труднощі, які сьогодні переживає сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника залишається дуже високим.  У наш час чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність та патріотизм героїчно виконуючи клятву Гіппократа.

 

  

     Дорогі медичні працівники! Зичу Вам міцного здоров’я,  радості, оптимізму. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

     Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи  – порятунку людини. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Нехай праця на благо людей приносить задоволення і радість. Миру і добра вам і вашим родинам!

 

З повагою, голова райдержадміністрації                           Дмитро Романов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора