A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ПОЛТАВІ СТАРТУВАВ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З БОКСУ СЕРЕД ЮНАКІВ І ДІВЧАТ, ЮНІОРІВ ТА МОЛОДІ

Дата: 18.06.2021 10:42
Кількість переглядів: 210

У Полтаві стартував чемпіонат області з боксу серед юнаків і дівчат, юніорів та молоді

 

17 червня на базі КЗ ДЮСШ № 4 стартували перші офіційні обласні змагання з боксу серед юнаків і дівчат, юніорів та молоді . Бої на чемпіонаті триватимуть до 20 червня. Змагатимуться 12-17 річні спортсмени збірних команд міст і районів області, спортивних клубів, спортивних шкіл усіх типів із Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів, Миргорода, Кобеляк, Гадяча, Глобиного та Решетилівки.  Загалом близько 100 осіб.

Відкривали змагання перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін, начальник управління молоді та спорту Полтавської ОДА Марина Трохименко, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Полтавської міської ради Ігор Кислов, директор ШВСМ Костянтин Семеняга, директор ДЮСШ № 4 Микола Семеняга.

Дмитро Лунін привітав спортсменів із початком змагань.

«Нарешті ми можемо проводити чемпіонати обласного рівня. Саме на таких  змаганнях народжуються майбутні чемпіони світу та учасники олімпіад, – сказав Дмитро Лунін. – Бокс – перспективний вид спорту для Полтавської області, у нас виховується багато чемпіонів світу та Європи. І ось через місяць будемо вболівати за представника Полтавщини на XXXII Літніх Олімпійських іграх боксера Олександра Хижняка. Хочу побажати вам безкомпромісної боротьби, яскравих боїв, незламності духу».

Змагання особисто-командні. Проводяться за чинними правилами АІВА і ФБУ. Переможців визначатимуть за олімпійською системою.

Супервайзер змагань – суддя  МК AIBA Валерій Приходько (м. Полтава).

У перший день чемпіонату змагалися спортсмени у найменших вагових категоріях, закриття – 20 червня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора