A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У РЕШЕТИЛІВЦІ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОГО РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО КОМПЛЕКСУ «КОЛОС»

Дата: 16.06.2021 16:57
Кількість переглядів: 251

У Решетилівці триває реконструкція фізкультурно-оздоровчого реабілітаційного комплексу «Колос»

 

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Решетилівці реконструюють фізкультурно-спортивний, реабілітаційно-відновлювальний комплекс «Колос».

Будівельні роботи почали в квітні цього року. За проєктом демонтували старий спортзал. На його місті буде новий із дотриманням норм доступності. Проєктом передбачені побутове приміщення, кімнати для спортсменів. Потужність закладу – 30 ліжко-місць. Змагання проводитимуть уже в новому 36-метровому спортзалі.

У побутовому приміщенні тривають опоряджувальні роботи. На другому поверсі повністю вставлені вікна, поштукатурено й покладена цегляна кладка перегородки.

«Об’єкт зводять відповідно до нових будівельних норм із забезпеченням безбар’єрного простору. У цьому спорткомплексі одним із напрямів буде реабілітація та спортивна підготовка людей з інвалідністю. За фінансової підтримки європейських колег комплекс зможе стати потужним осередком інваспорту в області, місцем, куди на змагання, тренування і відновлення приїжджатимуть українські та міжнародні атлети з інвалідністю», – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Даний проєкт реалізується на умовах співфінансування з бюджету громади, області. Значну частину коштів надає Європейський інвестиційний банк у межах «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» за підтримки ПРООН. Загальна кошторисна вартість – 45 мільйонів гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора