A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦЕНТРИ ВАКЦИНАЦІЇ РОЗПОЧНУТЬ РОБОТУ В ЧЕТВЕР

Дата: 16.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 206

У Полтавській області центри вакцинації розпочнуть роботу в четвер

 

Цього тижня на Полтавщині Центри масової вакцинації запрацюють з четверга, 17 червня, і продовжать роботу до суботи включно. Центри будуть відкриті традиційно у Полтаві, Кременчуці, Миргороді, Лубнах та Горішніх Плавнях.

«Є деякі зміни. 17 та 18 червня Центр масової вакцинації у Полтаві базуватиметься в ОЦЕВУМі (вулиця Соборності, 67, боковий вхід). У суботу, 19 червня, як і раніше – в Полтавському юридичному інституті (проспект Першотравневий, 5), – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. – Це зробили для того, щоб якомога більше людей вакцинувалися від COVID-19».

Щеплюватимуть в обласному центрі 17 червня з 9:00 до 17:00, в інші дні – з 9:00 до 18:00. Центри вакцинації в інших містах працюватимуть без змін, за тими ж адресами.

Записатися на щеплення можна за телефонами Центрів масової вакцинації, вказаними на ілюстрації, через сімейного лікаря або в додатку «Дія».

Із собою брати паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем.

Щеплювати будуть вакциною CoronaVac від китайської компанії Sinovac. Вона має високу ефективність, схвалена ВООЗ, входить у сертифікат вакцинації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора