A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

РОЗПОЧАТО РОЗРОБЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТРАТЕГІЇ РІВНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК І ЧОЛОВІКІВ НА ПЕРІОД ДО 2030 РОКУ

Дата: 09.06.2021 09:51
Кількість переглядів: 252

Розпочато розроблення Національної стратегії рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року

 

Онлайн відбувся презентаційний захід Мінсоцполітики з питань розроблення Національної стратегії рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року. Участь від Полтавщини взяла заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко.

На заході поінформували про розроблення Національної стратегії, її мету, напрями, етапи.

Як зазначила урядова уповноважена з питань ґендерної політики, заступниця голови комісії з ґендерної рівності Ради Європи Катерина Левченко,  цей документ у сфері гендерної рівності має охоплювати всі сфери.

«Створення Стратегії  розглядаємо як широкий інклюзивний процес із залученням всіх зацікавлених сторін.  Кожен може долучитися до створення Стратегії. Цей документ стосуватиметься всіх сфер щодо гендерної політики», – сказала Катерина Левченко.

Мінсоцполітики представило аналіз критично важливих сфер гендерної рівності.

Представниця ООН Жінки в Україні Еріка Квапілова зазначила, що при розробці Стратегії важливі голоси громадянського суспільства та неурядових організацій з метою охоплення якомога більше галузей і сфер у суспільстві.

На засіданні зазначили, що також започатковано серію багатосторонніх консультацій із розроблення Національної стратегії та відповідного плану дій. Перші консультації розпочнуться з наступного тижня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора