A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Конгрес місцевих і регіональних влад при Президентові України.

Дата: 04.06.2021 14:15
Кількість переглядів: 364

В місті Хмельницький  відбулось засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави.

В районній студії учасниками засідання були заступник голови райдержадміністрації Олександр Солодовник, заступник голови районної ради Віктор Сербін,   міські, селищні та сільські голови Полтавського району.  

Головуючим на засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України був обраний заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі зазначив, що Конгрес є важливим майданчиком для взаємодії центральних органів влади та місцевих громад, який має допомогти у розв'язанні нагальних проблем регіонів.

Учасниками засідання було обрано голову Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад, ним став очільник м.Львів Андрій Садовий.

Його заступниками були обрані міський голова Житомира Сергій Сухомлин та міський голова Дніпра Борис Філатов.

Серед тем, які звучали на засіданні були:

- підготовка регіонів до опалювального сезону;

- питання передачі професійно-технічних училищ у комунальну власність.

Також учасники заходу підтримали основні концептуальні положення реформи системи архітектурно-будівельного контролю, які передбачені відповідним законопроектом, що перебуває на розгляді у Верховній Раді.

 Фото без опису 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора