A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ДИРЕКТОРОМ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ, ТОРГІВЛІ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРИЗНАЧЕНО МАКСИМА КАЛІНІНА

Дата: 04.06.2021 11:55
Кількість переглядів: 315

Директором Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації призначено Максима Калініна

 

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав розпорядження про призначення на посаду директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації. Ним став Максим Калінін, який на період дії карантину працював за контрактом.

Народився Максим Калінін в Чорнухах 16 серпня 1988 року. У 2010 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ (правознавство, юрист), у 2013 році – Полтавську державну аграрну академію за фахом «облік і аудит».

Трудову діяльність почав у Лохвицькому районному відділі ГУМВС України в Полтавській області, потім працював старшим слідчим відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Полтавській області.

Працював у Херсонській обласної державної адміністрації (2017-2019 рр.) начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами та в Кіровоградській ОДА – начальником відділу зовнішньоекономічної діяльності, державної регуляторної політики та розвитку підприємництва. Минулого року призначений заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора