A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ПРИВІТАЛИ ЖУРНАЛІСТІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 02.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 309

В обласному центрі привітали журналістів із професійним святом

 

У Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста. Участь у них взяли представники влади, члени Національної спілки журналістів України, працівники редакцій газет, інтернет-видань, радіо й телебачення, власні кореспонденти всеукраїнських видань.

Привітав медійників голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Професія журналіста вкрай важлива, надскладна й небезпечна. Часто за відстояну істину чи точку зору доводиться платити дуже високу ціну. Я дякую вам за вашу принциповість, об’єктивність і професійність. Журналістика без перебільшення – це не лише професія, це – покликання і стан душі. Вітаю зі святом. Наснаги, творчих успіхів, завзяття й подальшої співпраці», – сказав Олег Синєгубов.

Представникам ЗМІ Полтавщини очільник області вручив Почесні грамоти та подяки. Отримали журналісти дипломи й від обласної ради, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, НСЖУ, Збройних Сил України.

У цей день оголосили переможців 6-го обласного щорічного творчого конкурсу «Журналіст року» в номінаціях: «Кращий телевізійний матеріал», «Кращий радіоматеріал», «Краща публікація в друкованому ЗМІ», «Краща публікація в інтернет-виданні», «Кращий фоторепортаж», «Кращий дизайн видання».

Також у межах заходу відбулася зустріч із журналісткою, письменницею та медіатренеркою Євгенією Подобною. Вона головна редакторка редакції документальних програм телеканалу «UA: ПЕРШИЙ», викладачка кафедри мультимедійних технологій та медіадизайну Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, лауреатка Шевченківської премії 2020 р.

«Напевно, із місією журналістики уже народжуються. Кажуть, журналісти мають одну групу крові. Це дійсно так. Я бажаю кожному з вас стресостійкості, міцного здоров’я і вірної музи. Нехай вам все і завжди вдається. Зі святом», – зауважила Євгенія Подобна.

Журналісти мали змогу поспілкуватися з відомою колегою, обговорити роботу та привітати один одного зі святом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора