A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПРИЙОМНУ ТА ПАТРОНАТНІ СІМ’Ї КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 09:07
Кількість переглядів: 236

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей з робочим візитом до Котелевської громади завітали голова Полтавської райдержадміністрації Дмитро Романов, його заступник Олександр Солодовник та начальник служби у справах дітей Полтавської райдержадміністрації Яна Петренко. Вони разом із секретарем селищної ради Наталією Сідненко, старостами сіл Світланою Залізняк і Тетяною Золотько відвідали прийомну сім’ю Бориса та Мар’яни Рибакових у Більську та дві патронатні сім’ї у Деревках: Наталії і Віктора Тютюнників, Віри і Максима Кириченків, поцікавилися умовами виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, обговорили також проблеми, які хвилюють родини. На даний час у сім'ях проживають 9 котелевських дітей віком від 2 до 16 років, які в силу різних обставин залишилися без батьківського піклування. У ході розмови були намічені шляхи подальшої співпраці для забезпечення адаптації дітей у суспільстві.

З нагоди свята, за значний особистий внесок у реалізацію державної політики щодо захисту прав дітей, Мар’яна Рибакова, Наталія Тютюнник та Віра Кириченко були нагороджені Почесними грамотами Полтавської районної державної адміністрації. Звичайно ж, яке свято без подарунків: діти отримали розвиваючі ігри та солодощі, а батькам вручили кухонний посуд.

Сім’ям побажали міцного здоров’я і сімейного затишку, щоб віра, надія і любов ніколи не залишали їхні серця та оселі, а дітям - завжди бути щасливими та успішними.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора