A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Умови з продажу об’єктів державної власності малої приватизації

Дата: 31.05.2021 10:53
Кількість переглядів: 256

З метою оперативного інформування громадськості, залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації державного майна, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціону з умовами з продажу об’єктів державної власності малої приватизації, а саме:

окреме майно – будівлі та споруди у складі: нежитлова будівля А, Ап, загальною площею 531,3 кв.м., гараж Б, загальною площею 42,1 кв.м., вбиральня В, вимощення ІІ за адресою: Полтавська обл., Кобеляцький р-н, м. Кобеляки, вул. Мільйонна (Огія), 17. Балансоутримувач – Головне управління статистики у Полтавській області (код ЄДРПОУ 02361892), орган управління – Державна служба статистики України.

            Електронний аукціон з умовами відбудеться  25 червня   2021 року, час проведення – 14:39 год. Стартова ціна – 35 901,80   грн.

         Детальна інформація про об’єкт:

         на ProZorro.Продажі: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2021-05-26-000002-2

на сайті privatization.gov.ua: https://privatization.gov.ua/product/budivli-ta-sporudy-u-skladi-nezhytlova-budivlya-a-ap-zagalnoyu-ploshheyu-531-3-kv-m-garazh-b-zagalnoyu-ploshheyu-42-1-kv-m-vbyralnya-v-vymoshhennya-ii/. 

         Для участі в аукціоні потенційним покупцям необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Просимо посприяти у пошуку та залученню потенційних інвесторів для приватизації  вищевказаних об’єктів державної власності та розмістити інформацію про продаж об’єктів на офіційному сайті та в офіційних друкованих виданнях адміністрації (ради).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора