A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОЛЕГ СИНЄГУБОВ: «СПОРТЗАЛ У ДЕМИДІВЦІ РЕШЕТИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОБУДУЄМО ЦЬОГО РОКУ»

Дата: 27.05.2021 14:34
Кількість переглядів: 257

Олег Синєгубов: «Спортзал у Демидівці Решетилівської громади добудуємо цього року»

 

26 травня у ході робочої поїздки до Решетилівської територіальної громади голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов та начальник управління Депараменту будівництва, містобудування і архітектури  ОДА Сергій Сизько ознайомилися із реконструкцією спортивного залу з добудовою побутових приміщень Демидівської ЗОШ I-III ст.

«Школа невелика, тут навчається 100 дітей.  Але якщо є учні, якщо громада вирішила питання щодо подальшого функціонування своєї школи, маємо підтримати їх у цьому й створити навіть для такої  кількості дітей всі необхідні умови, – зауважив Олег Синєгубов, – Зокрема, спортивної зали в школі не було взагалі. І реалізацію проєкту з її створення ми почали фактично з нуля. Все, що тут побудоване, з'явилося в закладі наприкінці минулого та в 2021 році».

Будівництво спортзалу в Демидівській школі планують завершити цього року, спрямувавши на нього понад 5 млн грн. Це кошти громади та Державного фонду регіонального розвитку. Перші кошти ДФРР – 1,4 млн грн – уже надійшли. Наразі будівельні роботи виконані на 85%.

Уже цього року 100 учнів школи зможуть тренуватися в новому спортзалі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора