A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

В ОБЛАСТІ НА ШТАБНОМУ ТРЕНУВАННІ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ТА СИЛ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОБЛАСТІ

Дата: 25.05.2021 17:09
Кількість переглядів: 346

В області на штабному тренуванні перевірили готовність органів управління та сил цивільного захисту області

 

Протягом 25 травня на Полтавщині провели штабне тренування з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області. На нараді з представниками райдержадміністрацій, територіальних громад, територіальних служб цивільного захисту регіонального рівня, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації підбили підсумки тренування.

«Відповідно до доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій проводимо штабні тренування для перевірки дій органів управління та сил цивільного захисту області в умовах особливого періоду. Тренування розпочали о 8-ій ранку з переведення ланок територіальної підсистеми у вищі ступені готовності. Мета тренування – визначити рівень готовності органів управління та сил цивільного захисту області. Всі органи виконавчої влади та місцевого самоврядування мали ефективно відпрацювати поставлені завдання», – зазначив директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Сергій Венгер.

Його заступник Віктор Стеблянко підбив підсумки щодо прийому сигналу, реагування у районах і містах. Зазначив, що загалом на місцях сигнал отримали й доповіли про його одержання, виконали відповідні заходи. Робота проведена задовільно. Додав, що цього року в області заплановано проведення командно-штабних навчань улітку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора