A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ ДОЛУЧИТИСЯ ДО КОНКУРСУ ВІДЕОРОЛИКІВ ПРО ПРАВА ДИТИНИ

Дата: 25.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 324

Запрошуємо дітей долучитися до конкурсу відеороликів про права дитини

 

До Міжнародного Дня захисту дітей Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області оголошує про старт Конкурсу дитячих відео «Мої права – мій надійний захист».

Конкурс має на меті привернути увагу учнівської та студентської молоді до проблем прав дитини в Україні, сформувати у дітей і підлітків позитивний образ права як державного інституту, виховати почуття важливості прав людини, ознайомити їх із можливостями системи безоплатної правової допомоги, популяризувати роботу системи БПД у регіоні, розвинути творчі здібності учнів, сприяти їх самореалізації, підтримати талановиту учнівську та студентську молодь.

«Діти є однією з найбільших цільових аудиторій для проведення правопросвітницьких заходів системи безоплатної правової допомоги. Підлітки становлять певну частину користувачів нашої Facebook-сторінки, акаунту в Instagram, каналу на YouTube. Зважаючи на те, що ТікТок є досить популярним в Україні, тому ми маємо бути там, де є наша аудиторія», – розповів директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  у Полтавській області  Олександр Черчатий.

Етапи проведення конкурсу

Перший –  прийом конкурсних робіт - з 25 травня по 1 червня 2021 року;

Другий - оцінювання конкурсних робіт - з 2 по 3 червня 2021 року;

Третій – оголошення та нагородження переможців - до 4 червня 2021 року.

Умови конкурсу

  1. У конкурсі можуть брати участь діти віком від 5 до 18 років.

  2. Відеоролик має бути знятий завдяки додатку TikTok. Це може бути кліп, слоумо, відео з ефектами, дуети, скетчи – будь який формат відеоконтенту, що дозволяє додаток TikTok. Відео має бути коротким, тривалістю до 1 хвилин, динамічне, озвучене українською мовою. Ролики мають бути зняті у вертикальному форматі.

  3. Відеоматеріал та заповнену заявку щодо участі у Конкурсі (відскановану або сфотографовану) розміщуються в окремій папці із зазначенням прізвища, ім’я та назви конкурсної роботи на гугл диску.

  4. Відеоролики не повинні містити ненормативну лексику, заклики протиправного характеру, інформацію порнографічного характеру, відомості, що порушують загальноприйняті етичні норми та норми моралі.

  5. Надаючи свою роботу на Конкурс, автори надають право організаторам Конкурсу на використання наданого матеріалу (розміщення у мережі Інтернет, телепрограмах, публікації в ЗМІ, виставках тощо).

  6.  Задля популяризації своєї конкурсної роботи учасник може її поширювати у соціальних мережах    ЛИШЕ після розміщення отриманого відеоролика на офіційній сторінці РЦ з надання БВПД у Полтавській області у Фейсбуці.

Визначення переможців та оголошення результатів Конкурсу:

  1. Переможці визначаються фахівцями Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, у кількості трьох осіб – перше, друге та третє місця за кількістю вподобань (лайків), а саме відмітки «Подобається» та за кількістю переглядів відеоролика.

  2. Оголошення результатів Конкурсу опубліковуються на офіційному веб-сайті системи БПД, сторінці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області на Фейсбуці, партнерів та ЗМІ.

Нагородження переможців:

Переможці Конкурсу у кількості - 3 осіб, відеоматеріали яких набрали найбільшу кількість лайків та переглядів, нагороджуються призами від Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області.

У разі виникнення будь-яких питань щодо умов та проведення Конкурсу звертатися за електронною адресою: yuliia.kozachenko@legalaid.pl.ua

Голосувати може кожен бажаючий за відео, яке найбільш сподобалось, поставивши «лайк» біля нього. Переможцем конкурсу стане відео, яке набере найбільшу кількість голосів та переглядів.

Завантажуйте свої відео та отримуйте подарунки  від системи безоплатної правової допомоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора