A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОГЛЯД СТАНУ ДОВКІЛЛЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА КВІТЕНЬ 2021 РОКУ

Дата: 24.05.2021 11:25
Кількість переглядів: 326

Огляд стану довкілля Полтавської області за квітень 2021 року

 

У даному аналітичному огляді наводиться узагальнена інформація щодо забруднення атмосферного повітря Полтавської області, радіаційного стану, стану забруднення поверхневих вод за квітень 2021 року.

Аналіз стану атмосферного повітря публікується на основі даних спостережень за вмістом забруднюючих речовин у м.Полтава, м.Кременчук та м.Горішні Плавні на 9 постах спостереження, наданих Полтавським обласним центром з гідрометеорології − Полтавською та Кременчуцькою лабораторіями спостережень за забрудненням атмосферного повітря. 

Аналіз радіаційного забруднення повітря здійснено на основі даних Полтавського обласного центру з гідрометеорології, на 5 пунктах спостереження Полтавської області − метеостанції: м.Гадяч, м.Лубни, м.Кобеляки, смт В.Поділ та ЦГМ Полтава.

Аналіз стану забруднення поверхневих вод наведено за даними спостережень за вмістом гідрохімічних показників, які надані Регіональним офісом водних ресурсів у Полтавській області та Полтавським обласним лабораторним центром МОЗ України (Кременчуцький міськрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень).

Департамент екології та природних ресурсів ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора