A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОЛЬГА СТЕФАНІШИНА ПРОВЕЛА ЗУСТРІЧ З ПОСЛАМИ ПОЛІТИКО-БЕЗПЕКОВОГО КОМІТЕТУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Дата: 21.05.2021 14:03
Кількість переглядів: 245

Ольга Стефанішина провела зустріч з Послами Політико-безпекового комітету Європейського Союзу

 

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України подякувала Послам 27 країн-членів ЄС за підтримку України у стримуванні агресії Росії, зокрема завдяки санкційному тиску. 

Ольга Стефанішина поінформувала про безпекову ситуацію на Сході України та розглянула з європейськими партнерами можливі сценарії підтримки безпеки нашої держави. 

Віцепрем’єрка та Посли також обговорили важливість судової реформи та збереження незалежності антикорупційних органів. 

Ольга Стефанішина зазначила, що за останній час в Україні відбулась низка фундаментальних реформ, серед яких – децентралізація, анбандлінг Нафтогазу, земельна реформа, безпрецедентною є цифрова трансформація. Серед іншого, ці реформи закладають міцне підґрунтя для боротьби з корупцією в Україні.

Віцепрем’єрка також підкреслила, що сьогодні Угода про асоціацію залишається ключовим інструментом для поглиблення політичної асоціації та економічної інтеграції України з ЄС через проведення всебічних реформ. 

«Успішність виконання цього  амбітного двостороннього документу як для України, так і для ЄС, залежатиме від наших спільних зусиль реалізувати ті зобов’язання, які ми взяли у 2014 році» – сказала Ольга Стефанішина. 

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції запросила Послів Політико-безпекового комітету ЄС з візитом до України.

Євроінтеграційний портал

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора