A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Управління дронами як частина європейської інтеграції України

Дата: 18.05.2021 12:51
Кількість переглядів: 263

Дистанційні пілоти безпілотних повітряних суден – без перебільшення професія майбутнього. Робототехніка та автономні системи, зокрема дрони, мають вирішальне значення для підвищення продуктивності праці. І, як наслідок, для економічного розвитку.

Звіт PricewaterhouseCoopers, опублікований в травні 2016 року, зазначив, що широке використання безпілотних повітряних суден у повсякденному житті потенційно вестиме до зростання в традиціи?них галузях промисловості, яке оцінюється в 127 млрд доларів А глобальні витрати на виробництво дронів - як для державного, так і для цивільного сектору - досягнуть 93 млрд доларів протягом наступних десяти років.

Цей новий динамічний ринок потребуватиме своїх правил, з одного боку, і регуляторного спрощення з іншого, щоб працювати максимально ефективно. А цього можна досягти лише якщо всі будуть впевнені у безпеці такої діяльності. І будуть знати, що БПС-ами керують досвідчені дистанційні пілоти.

Мета інформаційної кампанії #EUкраїна, яка проходить з ініціативи Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної, за підтримки European Union in Ukraine та проєкту Association4U – показати «секторальний» вимір євроінтеграції. Те, як європейські цінності та принципи втілюються в різних сферах і змінюють на краще життя українців.

У 2019 році Державна авіаціи?на служба розробила Зелену книгу «Професія маи?бутнього: розбудова системи підготовки дистанціи?них пілотів БПС» для профільної дискусії, результати якоі? впливатимуть на формування публічної політики в цій сфері. Але всі згодні з тим, що підготовка українських дистанційних пілотів має проходити за стандартами ЄС, де безпека польотів й приватність третіх осіб ставиться на перше місце.

Так разом з Європейським Союзом Україна поступово опановує нову професійну галузь з її вражаючими економічними перспективами.

Це – євроінтеграція!

Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут https://association4u.in.ua

Офіс Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора