A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Привітання голови Полтавської РДА Дмита Романова із Днем Європи в Україні

Дата: 15.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 268

Шановні жителі  Полтавського району!

      Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Це день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Саме зараз, в період світової пандеміїх, українці разом з іншими європейськими народами демонструють свою єдність в утвердженні дружніх взаємовідносин, протягуючи руку допомоги один одному. Разом ми подолаємо усі негаразди та випробування на шляху до нових перспектив розвитку об’єднаної Європи.

    День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Сьогодні це свято стало настільки популярним в Україні, що його, без перебільшення, можна назвати частиною сучасного формування національної самобутності українців.

     Вітаю усіх українців з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого Європейського майбутнього. Впевнений, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

З повагою, голова Полтавської

районної державної адміністрації                                                                   ДМИТРО РОМАНОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора