A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Проведення аукціонів з продажу об’єктів державної власності малої приватизації

Дата: 25.03.2021 09:21
Кількість переглядів: 414

З метою оперативного інформування громадськості, залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZoro.Продажі аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з продажу об’єкта державної власності малої приватизації, а саме:

Фото без опису

окреме майно – нежитлова будівля, загальною площею 214,7 кв.м., за адресою: Полтавська обл., Карлівський р-н, с. Солона Балка, вул. Басарабової, 6, балансоутримувач відсутній, орган управління – Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях.

Електронний аукціон відбудеться  19 квітня  2021 року, час проведення – 09:44 год. Стартова ціна – 44 650,00 грн.

Детальна інформація про об’єкт: 

на ProZorro.Продажі: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2021-03-19-000090-2 .

на сайті privatization.gov.ua:  https://privatization.gov.ua/product/privatization-nezitlova-budivla-zagal-nou-ploseu-214-7-kv-m/ .

Для участі в аукціоні потенційним покупцям необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора