A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Проведення аукціонів з продажу об’єктів державної власності малої приватизації

Дата: 24.03.2021 09:12
Кількість переглядів: 449

З метою оперативного інформування та залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації та створення привабливого інвестиційного клімату в державі, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подавльшого подання цінових пропозицій з продажу об’єктів державної власності малої приватизації окремого майна, а саме: 

Фото без опису

  • нежитлова будівля (продуктовий склад) загальною площею 131,4 кв.м., що розташований за адресою: Полтавська обл., Диканський р-н, с. Діброва, вул.. Новоселівська, 1б та перебуває на балансі ТОВ «ім. Чапаєва» (код ЄДРПОУ 00845878), відбудеться 19 квітня 2021 року, час проведення – 09:43 год. Стартова ціна – 66 265,00 грн.

Детальна інформація про об’єкт: 

 склад, за адресою: Полтавська обл., Диканський р-н, с. Дячкове, пров. Центральний, 5, та перебуває на балансі ТОВ «ім. Чапаєва» (код ЄДРПОУ 00845878), відбудеться 19 квітня 2021 року, час проведення – 09:53 год. Стартова ціна – 35 000,00 грн.

Детальна інформація про об’єкт: 

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків.

Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора