A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціону з продажу об’єкта державної власності малої приватизації

Дата: 15.02.2021 18:40
Кількість переглядів: 436

З метою оперативного інформування та залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації та створення привабливого інвестиційного клімату в державі, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціону з продажу об’єкта державної власності малої приватизації, а саме:

електронний аукціон без умов – окреме майно - нежитлові будівлі у складі: адмінбудівля  – А-1, загальною площею 223,4 кв. м; підвал – А1-1;  гараж – Б-1, загальною площею 24,7 кв. м; оглядова яма – б; вбиральня – В, загальною площею 1,1 кв. м; огорожа № 1, 2,  за адресою: Полтавська обл., м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 72, що перебуває на балансі Головного управління статистики у Полтавській області (код ЄДРПОУ 02361892) відбудеться  10 березня  2021 року, час проведення – 14:15 год.

Стартова ціна – 10975,00 грн.

Детальна інформація про об’єкт: 

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків.

Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Просимо посприяти у пошуку та залученню потенційних інвесторів для приватизації  вищевказаного об’єкта державної власності та розмістити інформацію про продаж об’єкта на офіційному сайті та в офіційних друкованих виданнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора