A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

26 січня 2021 року під головуванням першого заступника Полтавської райдержадміністрації Віктора Скриля відбулася нарада з питання «Організація перевезень пасажирів на маршруті загального користування Полтава-Жуки».

Дата: 02.02.2021 13:24
Кількість переглядів: 531

Основною метою проведення наради стали звернення мешканців Полтавського району, які надійшли на адресу Полтавської райдержадміністрації та Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації щодо неналежного виконання перевізниками умов договору на приміському автобусному маршруті загального користування Полтава-Жуки.

Фото без опису

Участь у нараді взяли: начальник відділу транспорту та організації пасажирських перевезень Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації Сергій Гайдар, головний спеціаліст відділу з питань транспортних перевезень та зв’язку Полтавського міськвиконкому Сергій Пуголовка, представник ТОВ «Полтаватранс» Олександр Шевела, представник Тахтаулівської громади Олена Бражніченко та автомобільні перевізники: Галина Комаренко, Михайло Шупик, Володимир Гайдамака, Олександр Гришко.

Фото без опису

За результатами наради вирішено:

Автомобільні перевізники повинні дотримуватись усіх умов договору, а саме:

  • Забезпечити на маршрутах необхідну кількість рухомого складу згідно з умовами договору за затвердженим Організатором розкладу руху.
  • Без згоди Організатора не змінювати кількість рухомого складу та транспортні засоби зазначені в пункті один цього договору.
  • Виконувати затверджені Організатором схему автобусного маршруту та розкладу руху (відправлення та прибуття до початкових та кінцевих пунктів (автостанцій) з регулярністю на приміських маршрутах не менше 96 відсотків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора