A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Відвідали прийомну сім’ю Кіркасових у селі Тахтаулове

Дата: 24.12.2020 09:54
Кількість переглядів: 623

23 грудня начальник Служби у справах дітей РДА Петренко Яна Юріївна у супроводі завідувача сектору сімейної та гендерної політики управління соціального захисту населення райдержадміністрації – Любові Олексіївни Костенко відвідали прийомну сім’ю Кіркасових у селі Тахтаулове.

Фото без опису

«У Полтавському районі проживає 50 усиновлених дітей, тобто - це діти, які зайшли в родини на правах рідних. Також функціонує: 10 прийомних сімей (десята прийомна сім’я була створена в цьому році) і 2 дитячі будинки сімейного типу.

Пріоритетним напрямком у роботі соціальних служб району є забезпечення права дитини виховуватися в родині» - зазначає Яна Юріївна.

Кіракосова Світлана та Кіракосов Вячеслав перебувають у секторі, відповідальному за сімейну політику райдержадміністрації, на обліку як багатодітна родина, з 2012 року, а також на обліку у службі у справах дітей РДА , бо діти є усиновленими.

Яна Юріївна та Любов Олексіївна цікавилася успіхами дітей, їхніми захопленнями, а прийомна мама з гордістю розповідала про своїх синочків та донечку.

Під час спілкування відчувалась доброзичлива, щира атмосфера, яка панує в цій сім’ї.

Прийомні батьки дуже працьовиті та добрі люди.

А в 2018 році мама - Світлана Володимирівна, брала участь в обласному конкурсі «Успішна жінка Полтавщини», а саме «Успішна жінка Полтавщини - Працівник сфери обслуговування населення», як соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавського району, та стала найкращою в своїй номінації.

Дітки з захопленням розповідали гостям як їм живеться, гралися, показували свої малюнки та ділилися мріями.

“Те, що ми побачили в цій сім’ї, може служити прикладом для всіх, – каже Любов Олексіївна. – Мене приємно вразила атмосфера доброти і щирості. Штучно таке “підлаштувати” під прихід гостей неможливо. Батьки в цій сім’ї взяли на себе величезну відповідальність, але успішно справляються зі своїми обов’язками.

Оскільки візит у сім’ю відбувся напередодні Новорічних свят, Яна Юріївна та Любов Олексіївна привітали діток та вручили їм солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора