A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ДЕНИС ШМИГАЛЬ: РОСІЙСЬКА МОБІЛІЗАЦІЯ ТА ФЕЙКОВІ РЕФЕРЕНДУМИ ДЛЯ НАС НІЧОГО НЕ ЗМІНЮЮТЬ, МИ БУДЕМО ЗВІЛЬНЯТИ СВОЇ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 23.09.2022 12:23
Кількість переглядів: 112

Денис Шмигаль: російська мобілізація та фейкові референдуми для нас нічого не змінюють, ми будемо звільняти свої території

 

Довгострокове відновлення України буде коштувати сотні мільярдів і його не мають фінансувати ні українські платники податків, ні платники податків наших партнерів. Така масштабна відбудова має відбуватися за російські кошти. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Нью-Йорку під час прес-брифінгу для ЗМІ. 

«Заморожені російські активи складають від 300 до 500 млрд доларів. Україна лобіює прийняття нової міжнародної угоди для конфіскації цих активів. Ми також обговорюємо питання зміни національних законодавств партнерів для такої конфіскації на користь України. Агресор має заплатити свою ціну, а його кошти стати основним ресурсом для нашої масштабної відбудови», — підкреслив очільник українського Уряду. 

За словами Дениса Шмигаля, під час зустрічей із лідерами країн-партнерів на полях ООН він отримав запевнення у беззаперечній підтримці України, попри останні провокаційні кроки росії.

«Російська мобілізація та фейкові референдуми для нас нічого не змінюють. Ми будемо робити все, аби звільнити свої території. Партнери готові нас підтримувати», — наголосив Прем’єр-міністр України. 

Також Денис Шмигаль відзначив, що Україна працює над продовженням зернової угоди, яка сприяє подоланню продовольчої кризи у світі, а також обговорює з усіма країнами важливість демілітаризація ЗАЕС, де російські війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора